YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Homo Europaeus — Eurooppalaisen ihmisen pitkä historia

Bojs, Karin
Nimeke: Homo Europaeus — Eurooppalaisen ihmisen pitkä historia
Alkuteos: Min europeiska familj - De första 54 000 år
Tekijät: Bojs, Karin (Kirjoittaja)
Louhivuori, Jänis (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523123939
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.10.2016
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Min europeiska familj - De första 54 000 år
Kustantaja: Minerva
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Historia
Muut tietokirjat
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 56.411 Biologinen antropologia
Ainutlaatuisen mukaansatempaava, 54 000 vuotta kattava tarina eurooppalaisten alkuperästä, DNA:sta ja sukututkimuksesta. Teos sai Ruotsin arvostetuimman kirjallisuuden alan tunnustuksen, August-palkinnon, vuoden 2015 parhaana tietokirjana.
Tiedetoimittaja Karin Bojs ryhtyi tutkimaan sukujuuriaan ja lähti seuraamaan DNA-jälkiä voidakseen sitoa oman tarinansa muinaisiin esivanhempiinsa ja selvittääkseen sukunsa vaiheet mahdollisimman kauas taaksepäin. Perusteellisen tutkimuksen tuloksena syntyi kiehtova kirja, joka ei kerro vain Karin Bojsin suvusta vaan meistä kaikista. Joskus jossain elivät viimeisimmät yhteiset esi-isämme ja -äitimme. DNA-ketjut sitovat meidät yhteen.
Sen lisäksi, että teos valottaa ansiokkaasti eurooppalaisten keskinäisiä sukulaisuussuhteita, se on huikea matka yhteiseen historiaamme ja eurooppalaisen ihmisen kehitysvaiheisiin.


Karin Bojs on yksi Ruotsin tunnetuimpia ja tunnustetuimpia tiedetoimittajia ja tietokirjailijoita. Hän työskenteli vuosia Dagens Nyheter -sanomalehden tiedetoimituksen toimituspäällikkönä ja kirjoittaa lehteen edelleen säännöllisesti. Karin Bojs on Tukholman yliopiston kunniatohtori, ja hän on saanut kirjoituksistaan lukuisia palkintoja. Teos Homo europaeus sai Ruotsin arvostetuimman kirjallisuuden alan tunnustuksen, August-palkinnon, vuoden 2015 parhaana tietokirjana.


Suosittelemme myös: