YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Birkenaun aikakirjat

dos Santos, José Rodrigues
Nimeke: Birkenaun aikakirjat
Alkuteos: O Manuscrito de Birkenau
Tekijät: dos Santos, José Rodrigues (Kirjoittaja)
Kokko, Mira (Kääntäjä)
Taittopalvelu Yliveto Oy (Kannen tekijä)
Tuotetunnus: 9789523758971
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 3.10.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 3.10.2023
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Alkuteos: O Manuscrito de Birkenau
Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 368
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kovakantinen kirja, 2022
Suojapaperi
25,00 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Tositapahtumiin perustuva romaani taikurista, jonka taitoja tarvitaan keskitysleirin vankien kapinassa.

Auschwitzin taikurin tarina huipentuu romaanissa Birkenaun aikakirjat. Kirja pohjautuu autenttisiin, käsin kirjoitettuihin selontekoihin, joita kaasukammioihin työskentelemään pakotetut vangit piilottivat keskitysleirin krematorioiden läheisyyteen. Ainutlaatuisen koskettava romaani tuo uuden näkökulman holokaustiin ja antaa äänen niille, jotka eivät selvinneet.

Juutalainen taikuri Herbert Levin, hänen vaimonsa ja poikansa on kuljetettu Auschwitziin, jossa he yrittävät selviytyä. Siellä on myös portugalilainen Fransisco Latino, joka on värväytynyt SS-joukkoihin löytääkseen kuolemanleirille suljetun venäläisen morsiamensa Tanušan.

Portugalilaisen sotilaan ja juutalaisen taikurin on tehtävä yhteistyötä pitääkseen itsensä ja rakkaansa hengissä. Asiat monimutkaistuvat, kun Sonderkommandon vangit alkavat valmistautua suureen kapinaan ja Herbert Levin huomaa olevansa vastarinnan ytimessä.

”Lähes sietämätön jännitys pakottaa kääntämään sivuja, koska jokainen sekunti on kysymys elämästä ja kuolemasta. Romaani, joka on enemmän kuin romaani, sillä se suorastaan huutaa totuutta ... olen lukenut useita historiallisia kuvauksia tästä traagisesta paikasta, mutta kukaan ei ole tehnyt sitä yhtä vahvasti kuin J. R. dos Santos.” - 20 minutes, Ranska

José Rodrigues dos Santos on portugalilainen toimittaja ja palkittu bestseller-kirjailija. Hän on julkaissut 22 romaania. Hänen teoksiaan on käännetty 20 kielelle ja ne ovat olleet myynti- ja arvostelumenestyksiä kaikissa ilmestymismaissaan.


Suosittelemme myös: