YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Avantoon! Talviuimarin käsikirja

Heikura, Pasi; Hiissa Huttunen, Pirkko; Kinnunen, Taina; Lindfors, Antti
Nimeke: Avantoon! Talviuimarin käsikirja
Tekijät: Heikura, Pasi (Kirjoittaja)
Hiissa Huttunen, Pirkko (Kirjoittaja)
Kinnunen, Taina (Kirjoittaja)
Lindfors, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523755505
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 12.10.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Terveys ja kauneus
Muut tietokirjat
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
Avainsanat: avantouinti, avovesiuinti, fysiologia, kylmyys, liikunta, lämmönsäätely, psyykkiset vaikutukset, ruumiinkulttuuri, ruumiinlämpö, saunominen, talvi, terveys, terveysvaikutukset, uinti
Paranna hyvinvointiasi avantouinnilla.

Helppolukuinen ja käytännöllinen opas avanto- ja talviuinnin harrastajalle ja siitä kiinnostuneelle.

Kirja opastaa alkuun suositussa harrastuksessa ja avaa lajia jo pidempään harrastaneelle uusia näkökulmia. Käytännönläheinen ja tuoreimpiin tutkimuksiin perustuva teos tuo tutuiksi niin avantouinnin terveysvaikutukset, tavat ja erilaiset uintikulttuurit kuin harrastuksen lisääntyneen suosion syytkin.

Kirjassa näkyvät myös kirjoittajien omat talviuinnin havainnot ja kokemukset.

Pasi Heikura on pitkän linjan radiotoimittaja, tietokirjailija ja avantouimari.
Pirkko Hiissa Huttunen on biokemisti ja termobiologian dosentti. Hän on Suomen tunnetuimpia kylmän terveysvaikutusten tutkijoita, ja monet hänen julkaisuistaan käsittelevät kylmäaltistuksen vaikutuksia.
Dosentti Taina Kinnunen on kulttuuriantropologian lehtori Oulun yliopistossa, kirjailija, luennoija ja kolumnisti. Hän tutkii ihmisen kulttuurista elämää ruumiillisuuden näkökulmasta.
Antti Lindfors. on Suomen Akatemian tutkijatohtori Helsingin Yliopistosta. Hän on aiemmin kirjoittanut avantouinnista osana terveysteknologioita ja ns. biohakkerointia.


Suosittelemme myös: