YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Ärhäkkä kuin äidiksi tullut

Naakka, Irene
Nimeke: Ärhäkkä kuin äidiksi tullut
Tekijät: Naakka, Irene (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523756632
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.3.2023
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Parisuhde ja perhe
Elämäntaito
Uutuudet
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: äitiys, vanhempi-lapsisuhde, vanhemmuus, tasa-arvo, parisuhde, avioero, deittailu, tunteet, odotukset, arki, vauvaperheet, lapsiperheet, vauvat, imetys, synnytys, raskaus, raskauspahoinvointi, naisviha, naisen asema, sukupuoliroolit
Avainsanat: arki, avioero, deittailu, imetys, lapsiperheet, naisen asema, naisviha, odotukset, parisuhde, raskaus, raskauspahoinvointi, sukupuoliroolit, synnytys, tasa-arvo, tunteet, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, vauvaperheet, vauvat, äitiys
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äiti ja feministi

Esikoiskirjassaan Hullu kuin äidiksi tullut Irene Naakka ravisteli rohkeasti äitiyteen liittyviä myyttejä. Palautevyöry osoitti, ettei hän ollut kokemuksineen ja tunteineen yksin. Toisen lapsen odotus sai Irenen uudelleen pohtimaan raskautta, synnytystä ja perhe-elämää. Tällä kertaa näkökulma on vahvasti feministinen. Joskus on myös uskallettava suuttua.

Kun Irene Naakka pyörsi päätöksensä olla hankkimatta toista lasta, hän sai huomata, että vaikka moni asia on seitsemässä vuodessa muuttunut, ei tie äitiyteen edelleenkään ole yksinomaan auvoinen.

Vaikean raskauden, lamauttavan pahoinvoinnin ja muiden terveysongelmien laukaisema masennus sai pohtimaan, miksi naisille tyypillisiä sairauksia edelleen vähätellään ja niihin on vaikea saada apua. Kirja käsittelee myös mm. synnytyskokemuksia, parisuhdetta, uusperheen haasteita, tasa-arvoista vanhemmuutta, kiltin tytön syndroomaa ja äitiyteen liitettyjä odotuksia.
Ja sitä, miten selvitä lapsiarjesta järjissään.

Irene Naakka (s. 1985) on toimittaja, kirjailija ja bloggaaja. Hän työskennellyt toimittajana Iltalehdessä ja pitää Mutsie-blogia. Naakan esikoisteos Hullu kuin äidiksi tullut julkaistiin vuonna 2018. Naakka pitää myös feminististä Kroonisesti ärhäkkä -podcastia yhdessä Mona Blingin kanssa. Harjavallasta syntyisin oleva Naakka asuu Helsingissä.


Suosittelemme myös: