YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Adele — Henkilökuva

Newkey-Burden, Chas
Nimeke: Adele — Henkilökuva
Alkuteos: Adele: The Biography
Tekijät: Newkey-Burden, Chas (Kirjoittaja)
Kämäräinen, Kirsi (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523125346
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Alkuteos: Adele: The Biography
Kustantaja: Minerva
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 242
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T78.993 Populaarimusiikin edustajat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: laulaja-lauluntekijät, muusikot, popmusiikki, soul
Avainsanat: Iso-Britannia, laulaja-lauluntekijät, muusikot, naiset, popmusiikki, soul
E-kirja, 2016
EPUB
14,90 €

Vuosikymmenen suosituimman brittilaulajattaren koko elämäntarina vaatimattomasta lapsuudesta aina tämän päivän megamenestykseen. Nelivuotiaasta asti laulanut tyttö alkoi kirjoittaa omia laulujaan jo teini-ikäisenä. Hänen ystävänsä ladat-tua Adelen lauluja internetin MySpace-sivustolle, levy-yhtiöt kiinnostuivat nuoresta lahjakkuudesta. Loppu on popmusiikin historiaa.

Sielukkaan soul-laulajan ja lauluntekijän musiikki on valloittanut kuulijat kymmenissä maissa ja tuonut hänelle jotakuinkin kaikki musiikkialan tärkeimmät palkinnot – moneen kertaan.

Kirja kertoo miten lontoolaisen yksinhuoltajaäidin tyttärestä kasvoi yksi aikamme suurimmista lavatähdistä. Se kuvaa koskettavasti myös matkan varrelle osuneet aallonpohjat ja terveysongelmat, jotka uhkasivat katkaista lupaavasti alkaneen uran.

Chas Newkey-Burden (s. 1973) on englantilainen journalisti ja kirjailija. Hän on julkaissut 29 teosta ja tullut tunnetuksi erityisesti julkisuuden henkilöiden elämäkerroista ja henkilökuvista. Newkey-Burden on kirjoittanut elämäkertateokset mm. sellaisista tähdistä kuin Amy Winehouse, Michael Jackson, Justin Bieber, Simon Cowell sekä Angelina Jolie ja Brad Pitt.


Suosittelemme myös: