YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Mielenrauha levottomassa maailmassa

Sauri, Pekka
Nimeke: Mielenrauha levottomassa maailmassa
Tekijät: Sauri, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523759213
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 5.9.2023
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Elämäntaito
Muut tietokirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: yhteiskuntakehitys, uhkakuvat, demokratia, epävarmuus, tulevaisuus, viestintä, mielenterveys, mielenrauha, mielenterveysongelmat, vuorovaikutus, tekoäly, henkinen hyvinvointi, yhteiskuntapolitiikka, robotiikka, sosiaalinen media, digitalisaatio, pelko
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Liimasidos, Päänauha, Päänauha
24,00 €

Miten tästä kaikesta selvitään?

Pekka Sauri etsii kirjassaan tapoja mielenrauhan löytämiseen levottomassa maailmassa ja luo uskoa siihen, että ihmiskunnan parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin.

Viime vuosien jatkuvat kriisit ovat syösseet ihmiskunnan uuteen epävarmuuden aikaan. Ilmastonmuutos, pandemia ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan ovat saaneet tulevaisuuden näyttämään arvaamattomalta ja hallitsemattomalta. Uuden viestintäteknologian mahdollistama kommunikaation vallankumous on sekin osaltaan kärjistänyt turvattomuuden ja ennustamattomuuden kokemusta.

Epävarmuuden ajalla on ollut niin poliittisia kuin psykologisiakin seurauksia. Toisaalta ihmiset etsivät turvaa populistisista ja konservatiivisista aatteista, toisaalta mielenterveysongelmat ja erityisesti masennus näyttävät lisääntyvän.

Miten tästä kaikesta selvitään? Kuinka säilytetään epävarmuuden kourissa optimistinen asenne ja toivo paremmasta tulevaisuudesta? Pekka Sauri luo kirjassaan perustaa optimismille nykyisessä ennustamattomassa ja epävarmassa maailmantilanteessa.

Pekka Sauri on poliitikko, Vihreiden perustajajäseniä, rakastettu radiopersoona, pilapiirtäjä, psykologi ja psykologian tieto-opillisista perusteista Lontoossa väitellyt tohtori. Hän on aiemmin julkaissut tietokirjoja sekä romaanin Parempaa kuin seksi.


Suosittelemme myös: