YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuolema merkitsee omansa

James, Peter
Nimeke: Kuolema merkitsee omansa
Alkuteos: You Are Dead
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Ranin, Martti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523755369
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.6.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Alkuteos: You Are Dead
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 11 Minerva Crime
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 15t 56m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjallisuus
ALE äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2010-luku, Brighton, Iso-Britannia, ihmisryöstöt, jännityskirjallisuus, kaupungit, löydöt, menneisyys, poliisikirjallisuus, rikosetsivät, rikoskirjallisuus, ruumiit, sarjamurhaajat, selvittämättömät rikokset, sieppaukset, tyttöystävät
Genre: jännitys
E-kirja, 2015
EPUB
14,90 €

Nick Walton saa tyttöystävältään Logan Somervilleltä puhelun, joka jättää hänet avuttoman kauhun valtaan. Hätääntynyt Logan ehtii kertoa ajaneensa juuri kotitalonsa maanalaiseen parkkihalliin, jossa hiippailee oudosti käyttäytyvä vieras mies. Sitten kuuluu vain kirkaisu, ja puhelu katkeaa.

Nickin hälyttämät poliisit ovat paikalla muutamassa minuutissa, mutta hämärästä parkkihallista löytyy vain Loganin auto ja hänen puhelimensa. 24-vuotias Logan on kadonnut jäljettömiin. Samana päivänä tietyömiehet löytävät ylös kaivamansa asfaltin alta 30 vuotta aiemmin kuolleen nuoren naisen jäännökset. Näillä kahdella tapauksella ei aluksi näytä olevan mitään yhteistä. Pian Brightonissa kuitenkin katoaa toinenkin nuori nainen ja löytyy taas yksi uhri vuosikymmenten takaa.

Koko kauhistuttava kuvio alkaa piirtyä, kun tunnetun lontoolaisen psykiatrin vastaanotolle ilmestyy outo mies. Tämä sanoo omaavansa tärkeää tietoa Logan Somervillen tapauksesta. Hän suostuu kuitenkin paljastamaan vain yhden asian. Ja sekin tieto näyttää aluksi täysin paikkansa pitämättömältä. Mutta vain aluksi. Pian Roy Grace saa todeta, että tämä yksi asia on avain sekä nykyiseen että menneeseen. On hyytävän ilmeistä, että Brighton on saanut ensimmäisen sarjamurhaajansa.

Hauskana kuriositeettina kirjassa vilahtaa suomalainen huumepomo Jorma Mahlanen, ”The Slippery Finn”. Kodin turvana hänellä on 4 isoa rottweileria.


Suosittelemme myös: