YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

50:50 — Helppo tie hoikaksi ja pysyvään painonhallintaan

Sarell, Nina
Nimeke: 50:50 — Helppo tie hoikaksi ja pysyvään painonhallintaan
Tekijät: Sarell, Nina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523124349
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 232
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Terveys ja kauneus
Ruoka ja juoma
ALE kirjat
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruokavaliot, painonhallinta, laihdutus, elämäntapa, ruokaohjeet
Avainsanat: elämäntapa, laihdutus, painonhallinta, ruokaohjeet, ruokavaliot
E-kirja, 2017
EPUB
14,90 €

50:50 on uusi painonhallinnan ajattelutapa. Sen sijaan, että omia ruokailutottumuksiaan tarvitsisi muuttaa radikaalisti, ruokavaliotaan voi korjata 50 prosentin säännön mukaan: puolita annokset pikkuhiljaa ja vaihda huonot ruoka-aineet hyviksi niin, että huonon tilalle otetaan aina puolet terveellistä. 50:50 haastaa perinteisen dieettiajattelun ja tarjoaa terveellisen, tutkimukseen perustuvan tavan ottaa paino haltuun.

On tiedetty pitkään, että laihdutuskuureista ei ole juurikaan hyötyä: kadotetut kilot palaavat hyvin nopeasti takaisin. Ainoa toimiva ratkaisu on muutos elämäntavoissa ja ruokatottumuksissa. Sarell osoittaa kirjassaan, että laihtuminen ja hoikkana pysyminen vaatii vähemmän itsekuria kuin ikinä uskaltaisi edes kuvitella. Keho hakeutuu luonnostaan terveelliseen painoon, kunhan annamme sille pa-remmat eväät, luonnollista liikettä ja rauhaa matkantekoon.

Kirja antaa täsmälliset neuvot pysyvästi hoikempaan elämään sekä koko joukon tutkitusti toimivia vinkkejä, ruokapäiväehdotuksia ja herkullisia reseptejä.

Nina Sarell on seinäjokelainen sairaanhoitaja, joka on tehnyt yli vuosikymmenen ajan terveysjournalismia yhteistyössä Suomen johtavien painonhallinnan ja ravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa. Hän on tavannut satoja laihduttajia ja kuullut tuhansia tarinoita onnistujista ja epäonnistujista.


Suosittelemme myös: