YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

13. huone

Manner, Max
Nimeke: 13. huone
Tekijät: Manner, Max (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524926348
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.1.2013
Hinta: 9,00 € (8,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva Crime
Painos: 2. painos, 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 519
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Oslo, Povezky, Venäjä, asekauppa, asukkaat, harhat, huoneet, itsemurha, jännityskirjallisuus, järjestäytynyt rikollisuus, kuolema, loukkaantuminen, muistihäiriöt, naiset, nuoret aikuiset, onnettomuudet, petos, petturuus, rikoskirjallisuus, sairaalat, salaisuudet, tehtaat, teollisuusyhdyskunnat, terästeollisuus
E-kirja, 2012
EPUB
9,90 €

Vakava loukkaantuminen pitää Annika Malmin Norjassa, oslolaisen aivospesialistin hoidossa. Lääkäri ei kuitenkaan herätä Annikassa luottamusta, päinvastoin, miehessä on jotain outoa. Lisäksi Annikaa varjostavat tatuoidut miehet.

Annikan vuokraisännän, rikosylikonstaapeli Stein Storesenin tytär on vuosia tutkinut yliopistossa salaliittoteorioita, edennyt liian pitkälle ja joutuu peloissaan piiloutumaan saadessaan uhkauksia. Hänen perässään olevaa tappoporukkaa ohjailee kaikkien salaliittojen äiti, petos petoksen sisällä, kansainvälinen "13. huone".

Annika Malm -trilogian päätösosa on koukuttava pohjoismainen trilleri peitellystä totuudesta, taitavasti sommitellusta harhasta, jossa fakta ja fiktio vaihtavat jatkuvasti paikkaa.

Max Manner (s. 1965) tunnetaan erityisesti tiheätunnelmaisista rikosromaaneistaan, ja yksi niiden suosikkihahmoista on viisikymppinen turkulaispoliisi Harri Hirvikallio. Syyskuussa 2023 ilmestynyt Hermopeli on Hirvikallio-sarjan kuudes osa, ja sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet dekkarit Loiset, Matador, Kipuraja, Aavesärky ja Turvasana.

Mannerilta on julkaistu lukuisia teoksia, muun muassa koskettava romaani Kadotettujen kahvila, jonka on lukenut äänikirjaksi Seela Sella. Manner on International Thriller Writersin jäsen ja harrastaa vapaa-ajallaan moottoripyöräilyä, matkailua ja suuhun sopivien punaviinien metsästystä. Kirjailijan koti on nykyisin Harri Hirvikallion tapaan Turussa mutta vuosia Luxemburgissa asuneena hän on kuin kotonaan myös muualla Euroopassa.


Suosittelemme myös: