YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Vaakakapina — Lopeta laihdutus, aloita elämä

Lehtinen, Jenny
Nimeke: Vaakakapina — Lopeta laihdutus, aloita elämä
Tekijät: Lehtinen, Jenny (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523129740
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 235
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Terveys ja kauneus
Elämäntaito
ALE kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lihavuus, kehopositiivisuus, ylipaino, ruumiinkuva, painonhallinta, laihdutus, henkinen hyvinvointi, terveys, kokemukset
Avainsanat: henkinen hyvinvointi, kehopositiivisuus, kokemukset, laihdutus, lihavuus, painonhallinta, ruumiinkuva, terveys, ylipaino
E-kirja, 2020
EPUB
14,90 €

Jenny Lehtinen on kehopositiivisuuden tunnetuin puolestapuhuja. Radiosta, verkkoyhteisöstä ja tv:stä tutun mediapersoonan oivaltavat näkemykset on koottu nyt kirjaksi.

Vuonna 2016 Jenny Lehtinen ryhtyi tutkimaan, miksi ihmisiä arvioidaan heidän painonsa mukaan tai miten he ovat onnistuneet laihtumaan. Koko ikänsä painonsa kanssa kamppaillut Jenny Lehtinen halusi kyseenalaistaa ajatusmallin, jonka mukaan paino määrittelee ihmisen arvon. Syntyi kolme ohjelmakokonaisuutta: Jenny ja Läskimyytinmurtajat, Vaakakapina ja Jenny+.

Tässä kirjassa Jenny Lehtinen puhuu armollisen, hitaan ja pysyvän elämänmuutoksen puolesta. Hän käsittelee avoimesti ja rennosti vaikeitakin aiheita, kuten syömishäiriötä, mielenterveyttä, lihavuutta ja kauneusihanteita. Jenny Lehtinen haastaa puhumaan painosta uudella tavalla. Keskustelu pyörii usein lihavuuden terveyshaittojen kauhistelussa, ja ihmiset kilojen takana unohtuvat.

Keho voi kuitenkin olla terve ja toimia erinomaisesti, vaikkei olisikaan mainosihanteiden mukainen. Silti laihtumista pidetään onnen takeena.


Suosittelemme myös: