Työpaikan kusipäät — Selviytyjän opas

Sutton, Robert; Arvassalo, Juuso
Nimeke: Työpaikan kusipäät — Selviytyjän opas
Tekijät: Sutton, Robert (Kirjoittaja)
Arvassalo, Juuso (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523127166
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)


Kustantaja: Minerva
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 238
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kansalliskirjaston asiasanat: työilmapiiri, työyhteisöt, työpsykologia, organisaatiopsykologia, persoonallisuuden piirteet, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset taidot, työelämä, käyttäytyminen, vuorovaikutus, kehittäminen, ihmissuhteet, tunne-elämä, säätely, työpaikkakiusaaminen, kiusaaminen, henkinen väkivalta, tunteet, tunnetaidot, selviytyminen, suojautuminen, itsereflektio
E-kirja, 2018
EPUB
17,70 €

Pehmeäkantinen kirja, 2019
A-formaatin pokkari
10,00 €

Välttämätön opas jokaiselle, joka on joutunut elämässään tekemisiin epämiellyttävän ja huonosti käyttäytyvän tyypin - sanalla sanoen kusipään - kanssa.

Tämä kirja tarjoaa tehokkaita keinoja heistä selviytymiseen.
Professori Sutton on vuosien ajan tutkinut tunteiden ilmaisua erilaisissa organisaatioissa. Valitettavan usein työyhteisöistä löytyy ihmisiä, jotka kohtelevat toisia täysin ala-arvoisesti. Työtovereille jää usein ahdistunut, uupunut, loukattu tai epätoivoinen olo.

Suttonilla on toimiva selviytymisstrategia jokaista kusipäätyyppiä varten. Ohjeet ovat yksinkertaisia ja joskus yllättäviäkin, ja niiden avulla on mahdollista taistella kaikkia elämän ankeuttajia vastaan.

Kirja opastaa lukijaa myös katsomaan kriittisesti omaa käytöstään, jotta oma sisäinen ilkiö ei pääse tilanteen ohjaksiin.

Suttonin testatuilla ohjeilla jokainen voi kehittää itselleen sekä oikean asenteen että toimintasuunnitelman, joiden avulla on helpompi pitää pää kylmänä ja estää yhdenkään kusipään yritys pilata päiväsi.


Suosittelemme myös: