Talvilintujen elämää

Jonsson, Lars; Luomi Anna Maija
Nimeke: Talvilintujen elämää
Tekijät: Jonsson, Lars (Kirjoittaja)
Luomi Anna Maija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523123410
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 343
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Luonto ja eläimet
Kirjastoluokka: 58.12 Linnut
Kansalliskirjaston asiasanat: linnut, talvi, Pohjoismaat
Upeasti kuvitettu kirja Pohjolassa talvehtivista linnuista ja niiden elintavoista.

Talitiaiset sujahtelevat lintulaudalle sieppaamaan auringonkukan siemeniä, pikkuvarpuset istuvat rauhallisesti pureksimassa hampunsiemeniä ja heittelevät pois maissin, jonka keltasirkut kiitollisina napsivat maasta. Viherpeipot istuskelevat syöttöautomaatin pienoilla työstämässä auringonkukansiemeniä systemaattisesti yhden kerrallaan. Pari sinitiaista kiikkuu talipalloissa. Lintujen puuhia seuraavalle jokainen päivä lintulaudalla on oma tarinansa.

Ruotsin tunnetuimpiin akvarellitaiteilijoihin kuuluva Lars Jonsson kuvaa kiehtovassa kirjassaan talvisessa pihapiirissä vierailevien lintujen puuhia ja elämää suorastaan vangitsevasti. Jonssonin kirjaamat havainnot sekä taidokkaat piirrokset ja akvarellit saavat lukijan katsomaan tuttuja siivekkäitä ystäviämme aivan uusin silmin.

Lars Jonsson on ruotsalainen kuvataiteilija, kirjailija ja ornitologi, joka on julkaissut lukuisia lin-tukirjoja. Hänen näyttelynsä Tukholman Waldemarsuddessa 2002 ja 2012 kuuluvat museon historian suurimpiin yleisömenestyksiin. Jonssonin taidetta on ollut säännöllisesti näytteillä myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa.


Suosittelemme myös: