Taistelu ilmaherruudesta — Toisen maailmansodan parhaat hävittäjälentokoneet

Laurier, Jim; Jokinen, Pertti
Nimeke: Taistelu ilmaherruudesta — Toisen maailmansodan parhaat hävittäjälentokoneet
Tekijät: Laurier, Jim (Kirjoittaja)
Jokinen, Pertti (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523125216
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,00 € (28,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Minerva
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Historia
Sota
Kirjastoluokka: 39.6 Ilmavoimat. Ilmasodankäynti
Kansalliskirjaston asiasanat: 1939-1945, hävittäjät (sotilaslentokoneet), lentokoneet, sotilaslentokoneet, historia, toinen maailmansota, sotahistoria
Palkitun taiteilijan piirrokset esittelevät toisen maailmansodan tärkeimmät hävittäjäkoneet näyttävämmin, yksityiskohtaisemmin ja paremmin, kuin mihin valokuvat voivat koskaan yltää.
Jim Laurierin asiantuntevat tekstit sekä teknisesti tarkat ja todenmukaiset kuvitukset tuovat elävästi esiin niin ilmataistelujen todellisuuden kuin eri koneiden rakenteet ja ominaisuudetkin. Autenttiset historialliset valokuvat täydentävät tyylikkään kokonaisuuden.

Kirja sisältää kymmenen toisen maailmansodan tärkeintä hävittäjäkonetta. Mukana on myös mm. Suomen ilmavoimien käytössä ollut legendaarinen Messerschmitt Bf 109. Koneen esittelyn yhteydessä esitellään myös suomalaiset lentäjä-ässät Eino Ilmari Juutilainen ja Heimo Lampi sekä sodanaikaisin suomalaisin tunnuksin varustettu ”Mersu”.

Kirjan on suomentanut ilmavoimien entinen komentaja, kenraaliluutnantti Pertti Jokinen.

Jim Laurier on amerikkalainen taiteilija ja kuvittaja, jonka erikoisalaa ovat lentokoneet ja ilmasodankäynti. Laurieria pidetään yhtenä maailman parhaista ilmailualan kuvittajista, ja häneltä tilaavat töitä mm. History Channel, Columbia Pictures, World War II Magazine, The Pacific Aviation Museum Pearl Harbor, Microsoft, Lockheed Martin, The National Aviation Hall of Fame, Pentagon sekä Yhdysvaltain armeija ja ilmavoimat.


Suosittelemme myös: