Syksystä jouluun — Joka kodin opas juhlakauden valmisteluihin

Koskimies, Tiia
Nimeke: Syksystä jouluun — Joka kodin opas juhlakauden valmisteluihin
Tekijät: Koskimies, Tiia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523123533
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)


Kustantaja: Minerva
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: Harrastekirjat
Ruoka ja juoma
Käsityöt ja koti
Kirjastoluokka: 30.81 Juhlien järjestäminen
Kansalliskirjaston asiasanat: ruokaohjeet, ruoanvalmistus, leipominen, joulu, vuotuisjuhlat, ruokaperinne, kukat, joulukoristeet
Joulun odotus alkaa jo syksyllä. Kaamosaikaan on mukava puuhastella sisätiloissa ja rakentaa vuoden suurinta juhlaa pikkuhiljaa yksityiskohta kerrallaan.

Pakastimeen voi säilöä jo parhaan satokauden aikaan monenlaista herkkua joulukiireitä helpottamaan. Joulukoristeita ja lahjoja voi askarrella valmiiksi ja nauttia kynttilänvalosta ja pihavalojen tunnelmasta.

Kirjasta löytyvät kaikki suomalaisen joulun tärkeimmät asiat, parhaista ruokaohjeista kodin tun-nelmalliseen koristeluun sekä lahjaideoihin.
Juhlapöytään on suunniteltu herkkuja niin kaikkein perinteisimpiä ruokia, kuin uusia ohjeita kai-paaville. Kinkku on kunkku, mutta ideoita on myös kala- ja kasvispainotteiseen tarjoiluun sekä Betlehemin hengessä itämainen menu niille, jotka haluavat jotain ihan uutta joulupöytään. Ruoka-ohjeet sopivat koko adventtiajan juhlapyhien pöydissä tarjottavaksi.

Tiia Koskimies on helsinkiläinen vapaa toimittaja, joka on toiminut mm. tv-käsikirjoittajana ja ohjaajana MTV3:n ruokaohjelmasarjassa Bon Appetit. Nykyään hän toimittaa, tuottaa, kuvaa ja kirjoittaa keittokirjoja sekä kirjoittaa Umami.fi-ruokablogia. Häneltä on aiemmin ilmestynyt useita ruokakirjoja, mm. Suomalainen smoothiekirja ja Suomalainen puurokirja.


Suosittelemme myös: