Sokerimyrkytys - totuus sokerin vaikutuksesta kasvuun ja terveyteen

Fernholm, Ann
Nimeke: Sokerimyrkytys - totuus sokerin vaikutuksesta kasvuun ja terveyteen
Tekijät: Fernholm, Ann (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523121263
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %)


Muut tekijät: Nurmi, Juho (Kääntäjä)
Kustantaja: Minerva
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 350
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Terveys ja kauneus
Muut tietokirjat
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Kansalliskirjaston asiasanat: sokeri, terveysvaikutukset, terveyshaitat, ravinto, elintasosairaudet, taudit, lapset, kasvu, terveys, lasten kehitys, ravitsemus, ruokavaliot, ruokaohjeet
Ann Fernholmin mukaan olemme paljon tarkempia lemmikkieläintemme oikeasta ravitsemuksesta kuin siitä, mitä lapsemme nykyisin syövät.
Fernholm osoittaa, mitä runsaasti sokeria ja valkoista jauhoa sisältävä ruokavalio tekee kasvavan lapsen keholle. Ravinnon vaikutukset ulottuvat kaikkialle: maksaan, aivoihin, suolistoon, jalkoihin…

Epäterveen suuret määrät hiilihydraatteja ovat syynä siihen, että lapset ja nuoret ovat yhä lihavampia ja sairaampia. Fernholmin mukaan nykyään yleiset sairaudet, kuten astma, allergiat, keliakia, ykköstyypin diabetes, masennus, ylipaino, autismi, ADHD, akne ja liian varhainen puberteetti, ovat suoraa seurausta vääristä ruokatottumuksista.

Tämä teos on omiaan avaamaan silmämme sille tosiasialle, että makea roskaruoka ja riittämätön liikunta vaarantavat lastemme terveen kasvun ja kehityksen.


Suosittelemme myös: