YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Rakkautta ranskalaisnaisten tapaan

Besson, Florence; Amor, Eva; Steinlen, Claire
Nimeke: Rakkautta ranskalaisnaisten tapaan
Alkuteos: L'amour à la Parisienne
Tekijät: Besson, Florence (Kirjoittaja)
Amor, Eva (Kirjoittaja)
Steinlen, Claire (Kirjoittaja)
Kinnunen, Kirsi (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523125117
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Alkuteos: L'amour à la Parisienne
Kustantaja: Minerva
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäntaito
ALE kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sinkut, yksineläjät, ihmissuhteet, seurustelu, rakkaussuhde, parisuhde, seksuaalisuus
Pariisi on rakkauden pääkaupunki ja pariisittaret sen valtiattaria. Tässä oppaassa he paljastavat salaisuutensa, mitä tulee flirttailuun ja viettelyn taitoon, rakkauteen ja romantiikkaan.

Ranskalaisnaisilla on konstinsa, olipa sitten tavoitteena yhden illan suhde, lyhyt romanssi tai elämänikäinen onni.

Kirja on kuin hyvien ystävätärten kesken vietetty tyttöjen ilta. Ei turhaa kainostelua tai moraalisaarnoja, vaan suoria vastauksia suoriin kysymyksiin. Huumoria, eleganssia ja intohimoa, niin kuin vain ranskattaret osaavat.

Miten pukeutua? Miten riisuutua? Kuka maksaa ravintolalaskun? Sänkyyn ensitreffeillä? Miksi hän ei soita? Onko hänellä toinen? Pitäisikö minulla olla joku toinen? Entä jos hän onkin pomoni? Kirjassa käydään läpi peräti 120 rakkauteen ja suhteisiin liittyvää tilannetta, joissa hyvät neuvot ovat kalliit.
Kirja sisältää myös kymmeniä käteviä listoja Pariisin-kävijän iloksi: paikkoja joihin tehdä lounastreffit, paikkoja, joista hankkia ihanimmat alusvaatteet, romanttisimmat illallispaikat, rakastavaisten puistot, hotellit, joihin pujahtaa iltapäiväksi...

Kirja myi heti ilmestyttyään Ranskassa 30 000 kpl ja sen käännösoikeudet ostettu jo kymmeneen maahan.

Florence Besson on 40-vuotias Elle-lehden toimittaja, joka on työssään tullut tuntemaan ranskalaisnaisten toiveet ja tavat, mitä rakkauteen tulee.

Eva Amor on 38-vuotias pariisilainen juristi, joka on tottunut neuvomaan naisia parisuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Lyhyiden suhteiden erityisasiantuntija.

Claire Steinlen on 41-vuotias Clés-aikakauslehden toimittaja. Elettyään jo 22-vuotta onnellisessa avioliitossa, hänellä on antaa ohjeita kestävään suhteeseen.


Suosittelemme myös: