Pelonkylväjät

Erikson, Thomas; Lehtinen, Torsti; Laitinen, Aku
Nimeke: Pelonkylväjät
Alkuteos: Bländverk
Tekijät: Erikson, Thomas (Kirjoittaja)
Lehtinen, Torsti (Kääntäjä)
Laitinen, Aku (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523128651
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 9.4.2020
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Alkuteos: Bländverk
Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva Crime
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
E-kirja, 2014
EPUB
9,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2019
A-formaatin pokkari
9,90 €

Käyttäytymisen tutkija Alex Kingin yleisöluennolla tapahtuu murha. Yleisössä ollut mies ammutaan. Poliisi haluaa Kingiltä todistajalausunnon, mutta pian hänen ammattitaitoaan tarvitaan myös rikoksentekijän profiloinnissa. Yhdessä rikoskomisario Gabriel Hellmarkin ja rikostutkija Nina Manderin kanssa hän alkaa jahdata kylmäveristä tappajaa, joka viikon sisällä on ampunut kaksi tukholmalaista liikemiestä.

Freelance-toimittaja Fredric Hellmark - rikoskomisario Hellmarkin veli - on saanut tehtäväkseen kirjoittaa menestyneen yritysjohtajan elämäkerran. Kun hänelle selviää, että toimeksiantaja on yksi maan pahimmista gangsteripomoista, on jo liian myöhäistä päästä jutusta irti.

On selvää, että tapaukset liittyvät toisiinsa. Mutta miten? Ennen kuin ratkaisu löytyy, on luvassa monta yllättävää käännettä. Käyttäytymistieteiden tutkijana Thomas Erikson osaa myös tarjota kiehtovan näkymän ihmisluonteen syövereihin. Lukija tulee pohtineeksi paitsi rikollisen mielen liikkeitä, myös omia käyttäytymis- ja komunikaatiomallejaan.

Thomas Erikson on onnistunut esikoisromaanissaan kieputtamaan kokoon aivan uudenlaisen rikostarinan, joka on kerännyt kriitikkojen kiitokset ja saanut lukijat odottamaan jatkoa.


Suosittelemme myös: