Peitenimi Saara

Tamminen, J.K.; Florio, Justine
Nimeke: Peitenimi Saara
Tekijät: Tamminen, J.K. (Kirjoittaja)
Florio, Justine (Kansikuva)
Tuotetunnus: 9789523756298
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 28.2.2023. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 28.2.2023
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäkerrat ja muistelmat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Suomalaisen naisen rankka true crime -tarina alamaailman syövereistä.

”Saara”-niminen prostituoitu paljasti Helsingin Sanomien sivuilla Suomen rikoshistorian suurimman poliisirikosten sarjan. Saaran oikea nimi on Iina Ahonen, ja hänellä on vielä paljon kerrottavaa.

Iina Ahonen on kulkenut Suomen merkittävimpien rikollisten matkassa. Hän on ollut usein väärässä paikassa väärään aikaan. Naisena hän on ollut rakastettu ja vihattu. Häntä on hyödynnetty ja hyväksikäytetty. Toisaalta myös hän on ollut julma miehiä kohtaan.

Iina on ollut läheisesti tekemisissä myös poliisien kanssa ja ollut tärkeä todistaja viranomaisille. Ilman Iinaa kukaan ei olisi paljastunut.

Mutta kertoiko hän silloin kaiken?

Iina sijoitettiin KRP:n suojeluohjelmaan, hän oli ohjelmassa myös ulkomailla. Saara-nimen takana hän oli todistajana suojassa, mutta viranomaisten toiminta häntä kohtaan oli julmaa. Vuosien jälkeen hän päätti ottaa riskin ja lähti suojeluohjelmasta vapaaehtoisesti. Uhka oli todellinen: Iina Ahonen pahoinpideltiin niin vakavasti, että hengenlähtö oli lähellä ja hän istuu nykyisin pyörätuolissa, mutta on päättänyt kuntoutua.

Iina on periksiantamaton - ja juuri se tekee hänestä vaarallisen.

J. K. Tamminen on kirjailija, lakimies ja teologi. Toisaalta hän on entinen ammattirikollinen, joka osasi lopettaa oikeaan aikaan. Rikosten ja rikollisten maailmasta Tamminen on kirjoittanut useita tietokirjoja sekä tositapahtumista aiheensa saaneen rikosromaanitrilogian.


Suosittelemme myös: