Onneksi erosimme - naiset kertovat

Sveland, Maria; Wennstam, Katarina
Nimeke: Onneksi erosimme - naiset kertovat
Alkuteos: Happy, happy
Tekijät: Sveland, Maria (Kirjoittaja)
Wennstam, Katarina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524927222
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)


Muut tekijät: Korpela, Salla (Kääntäjä)
Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 195
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäntaito
Parisuhde ja perhe
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kansalliskirjaston asiasanat: muistelmat, kirjailijat, avioero, naiset, eronneet, kokemukset, Ruotsi, Glaser, Pernilla, Sveland, Maria, Lodalen, Mian, Boe¨thius, Maria-Pia, Larsson, Åsa, Wennstam, Katarina, Schyman, Gudrun, Zweigbergk, Helena von, Skäringer, Mia, Jungstedt, Mari
Onko naisella lupa olla avioeron jälkeen aiempaa onnellisempi? Tässä kirjassa Sveland, Wennstam ja kahdeksan muuta naista kertovat oman avioerotarinansa. Heidän tunteensa eivät ole pelkkää surua, häpeää tai syyllisyyttä. He eivät väitä, että ero olisi helppo, mutta epäonnistumisena he eivät ole sitä kokeneet. Eron jälkeen elämä on ollut entistä parempaa.

Svelandin ja Wennstamin kirja sai Ruotsissa ja Tanskassa aikaan valtavan mediaryöpyn heti ilmestyttyään. Kirjan mukaan ihmiset eroavat aivan liian harvoin ja kärsivät liian pitkään. Onko ydinperhe muinaisjäänne? Mikä siinä on vikana, kun puolisossa ei ole mitään moitittavaa, päinvastoin?

Keskustelu on käynyt kiivaana, ja kirjoittajat ovat saaneet osakseen ankaraa kritiikkiä, mutta myös ilahtunutta ja huojentunutta palautetta.

Kirjan kertomukset vahvistavat ja inspiroivat eronneita - ja heitä, jotka ehkä pohtivat ratkaisevan askeleen ottamista.


Suosittelemme myös: