Neymar — Matkalla huipulle

Beting, Mauro; More, Ivan; Iivanainen, Nelli
Nimeke: Neymar — Matkalla huipulle
Tekijät: Beting, Mauro (Kirjoittaja)
More, Ivan (Kirjoittaja)
Iivanainen, Nelli (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523122048
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva-pokkarit
Painos: 3. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 191
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kansalliskirjaston asiasanat: muistelmat, jalkapalloilijat, urheilijat, menestyminen, muistot, isät, huippu-urheilijat, jalkapallo, ammattiurheilu, huippu-urheilu, Brasilia, Santos Ju´nior, Neymar da Silva, Santos, Neymar da Silva
Brasilialaisen jalkapalloilija Neymarin tarina, jonka hän itse kertoo vuoropuheluna isänsä kanssa. Kumpikin kuvaa nuoren jalkapallolupauksen elämää ja matkaa Brasiliasta Barcelonan tähtihyökkääjäksi omasta näkökulmastaan.

22-vuotias Neymar da Silva Santos Junior on yksi tämän hetken kuumimmista ja seuratuimmista jalkapalloilijoista maailmassa. The Guardian valitsi joulukuussa 2013 Neymarin maailman kuudenneksi parhaimmaksi pelaajaksi.

Neymarin kyvyt huomattiin jo juniorivuosina, ja hän debytoi brasilialaisen Santosin edustusjoukkueessa 17-vuotiaana. Pian Neymarin perässä olivat myös eurooppalaisseurat, mutta hän kieltäytyi mm. Real Madridin ja Chelsean tarjouksista. Keväällä 2013 hän siirtyi Santosista FC Barcelonan riveihin huikeasta 90 miljoonan euron siirtosummasta.

Kirjaan sisältyy ennen julkaisematonta tietoa Barcelonan siirron taustoista sekä Neymarin tulevaisuuden suunnitelmista.


Suosittelemme myös: