Neulo saumattomasti ylhäältä alas — Istuvat hihat uudella tekniikalla

Salmela, Tuulia
Nimeke: Neulo saumattomasti ylhäältä alas — Istuvat hihat uudella tekniikalla
Tekijät: Salmela, Tuulia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523121980
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € 5,90 € (5,36 € alv 0 %)


Kustantaja: Minerva
Painos: 2. painos, 2017
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Harrastekirjat
Käsityöt ja koti
Kirjastoluokka: 65 KÄSITYÖ. KOTITEOLLISUUS
Kansalliskirjaston asiasanat: neulonta, tekniikka, käsityöt, neuletyöt
Tämä kirja opastaa, miten saumaton neule syntyy neulomalla ylhäältä alas ja miten tällä tekniikalla saa-daan aikaan kauniisti istuvat hihat.

Istutettu hiha on neuleessa kaunis, ja se sopii useimmille vartalotyypeille parhaiten. Tässä kirjassa neuvotaan, miten istutetut hihat neulotaan ylhäältä alas ilman saumoja niin, että hihan pyöriöt muodostuvat samaan aikaan vartalokappaleiden kanssa. Neuleissa on valesaumat, jotka antavat ommellen kiinnitettävän hihan vaikutelman, vaikka ainoatakaan saumaa ei tarvitse ommella.

Ylhäältä alas neulominen mahdollistaa langan käyttämisen viimeiseen metriin ja neuleen sovittamisen neulomisen aikana. Näin neuleesta saadaan juuri halutun kokoisia ja muotoisia.
Neulojan työn helpottamiseksi kirjaan on valmiiksi laskettu kullekin neuleelle oikeat silmukkamäärät peräti kolmeentoista eri kokoon.

Kirjan neuleet ovat klassisia, ajattomia malleja, joita on helppo muunnella vartalomallin, maun, värimieltymysten ja muodin mukaan.

Kirja sisältää malleja sekä naisille, lapsille että miehille. Aikuisten mallit ovat helposti muunneltavissa sekä miehille että naisille sopiviksi.


Suosittelemme myös: