YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Narsisti — parisuhteessa, työpaikalla, naapurina, oikeussalissa

Salo, Markku
Nimeke: Narsisti — parisuhteessa, työpaikalla, naapurina, oikeussalissa
Tekijät: Salo, Markku (Kirjoittaja)
Kääriäinen, Paavo (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523751927
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 27.10.2020
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 10t 44m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
ALE äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: avioero, esihenkilöt, esimiehet, henkinen väkivalta, kiusaaminen, kokemukset, lapsen huolto, luonnehäiriöt, naapuruus, narsismi, narsistinen persoonallisuus, oikeustapaukset, parisuhde, persoonallisuushäiriöt, riidat, riita-asiat, työelämä, työpaikkakiusaaminen, työyhteisöt, uhrit, vanhemmuus, väkivalta
E-kirja, 2011
EPUB
9,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2023

26,00 €

Narsisti piinaa lähipiiriään ja viranomaisia

Kokeneen asianajajan kertomuksia siitä, miten narsisti voi tehdä uhriensa elämästä helvettiä.

Narsistisesti häiriöiset ihmiset työllistävät merkittävästi sosiaalitointa, terveydenhuoltoa, poliisia ja oikeuslaitosta. Käräjöinnistä miltei elämäntavan tehnyt narsisti kokee viranomaiset oman toimintansa jatkeeksi ja pyrkii häikäilemättä käyttämään näitä kiusaamisen välineinä ja omien epäoikeutettujen etujensa ajamiseen. Näin narsisti paitsi tekee uhriensa elämästä helvettiä, myös aiheuttaa ajanhukkaa ja turhia kuluja vastapuolelle ja yhteiskunnalle.

Markku Salo on hoitanut noin 500 oikeusjuttua, joissa vastapuoli on hänen oman asiakkaansa arvion mukaan narsistisesti persoonallisuushäiriöinen tai vahvasti siihen suuntaan kallellaan. Selvästi suurin osan jutuista liittyy lapsiin tai pari- ja perhesuhteisiin. Häiriöisten temmellyskenttänä on usein myös työpaikka, jossa he kiusaavat alaisiaan tai työtovereitaan. Naapuruus voi myös olla piinallista, jos viereisin kiinteistön omistaja tai taloyhtiön osakas tai asukas on mahdoton ihminen.

Asianajaja, varatuomari Markku salo toimii työnsä ohella Narsistien uhrien tuki ry:n varapuheenjohtajana. Hän on julkaissut mm. pamfletin Varo narsistia (2009).


Suosittelemme myös: