Narsisti parisuhteessa, työpaikalla, naapurina, oikeussalissa

Salo, Markku
Nimeke: Narsisti parisuhteessa, työpaikalla, naapurina, oikeussalissa
Tekijät: Salo, Markku (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523750432
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 22,00 € (20,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 4. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 319
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Psykologia
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: riita-asiat, parisuhde, vanhemmuus, työelämä, työyhteisöt, naapuruus, avioero, lapsen huolto, narsistinen persoonallisuus, persoonallisuushäiriöt, riidat
E-kirja, 2011
EPUB
9,90 €

Äänikirja, 2020
MP3
6,50 €

Narsistisesti häiriöiset ihmiset työllistävät merkittävästi sosiaalitointa, terveydenhuoltoa, poliisia ja oikeuslaitosta. Käräjöinnistä miltei elämäntavan tehnyt narsisti kokee viranomaiset oman toimintansa jatkeeksi ja pyrkii häikäilemättä käyttämään näitä kiusaamisen välineinä ja omien epäoikeutettujen etujensa ajamiseen. Näin narsisti paitsi tekee uhriensa elämästä helvettiä, myös aiheuttaa ajanhukkaa ja turhia kuluja vastapuolelle ja yhteiskunnalle.

Markku Salo on hoitanut noin 500 oikeusjuttua, joissa vastapuoli on hänen oman asiakkaansa arvion mukaan narsistisesti persoonallisuushäiriöinen tai vahvasti siihen suuntaan kallellaan. Selvästi suurin osan jutuista liittyy lapsiin tai pari- ja perhesuhteisiin. Häiriöisten temmellyskenttänä on usein myös työpaikka, jossa he kiusaavat alaisiaan tai työtovereitaan. Naapuruus voi myös olla piinallista, jos viereisin kiinteistön omistaja tai taloyhtiön osakas tai asukas on mahdoton ihminen.

Tässä kirjassa on pääosin uusia teemoja, joita ei ole käsitelty tekijän aiemmin julkaistussa narsismia käsitelleessä pamfletissa. Mukana on myös aiemmin käsiteltyjä teemoja, mutta päivitettyinä.


Suosittelemme myös: