Muhammad Ali — Suurin ja kaunein

Hauser, Thomas; Jääskeläinen, Niko
Nimeke: Muhammad Ali — Suurin ja kaunein
Tekijät: Hauser, Thomas (Kirjoittaja)
Jääskeläinen, Niko (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523125070
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Hinta: 31,00 € (28,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Minerva
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 528
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäkerrat ja muistelmat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kansalliskirjaston asiasanat: urheilijat, nyrkkeily, nyrkkeilijät, ammattiurheilu, Yhdysvallat, Ali, Muhammad
Ladattava digitaalinen julkaisu, 2017
EPUB
17,70 €

Heti ilmestyttyään Pulitzer-palkintoehdokkaaksi noussut teos on kattavin ja asiantuntevin Muhammad Alista koskaan kirjoitettu elämäkerta.

Thomas Hauser pääsi lähemmäksi Alia kuin kukaan toinen elämäkerturi. Niinpä kirja kertoo mestarin tarinan tämän omin sanoin. Ääneen pääsevät myös Alin perheenjäsenet, ystävät, vastustajat sekä monet muut, jotka vuosikymmenten mittaan olivat hänen kanssaan tekemisissä.

Muhammad Ali on kiistämättä yksi kaikkien aikojen suurimmista urheilijapersoonallisuuksista. Vielä vuosikymmeniä viimeisen ottelunsa jälkeen raskaansarjan kolminkertainen maailmanmestari on säilynyt elämää suurempana hahmona satojen miljoonien ihmisten mielikuvissa.

Thomas Hauser on amerikkalainen kirjailija, joka on kirjoittanut yli neljäkymmentä tietokirjaa lukuisilta aihealueilta ammattinyrkkeilystä Beethoveniin. Hauser on palkittu useilla kirjallisuuspalkinnoilla, ja hän on ollut ehdolla niin Pulitzerin kuin National Book Awardin saajaksi. Muhammad Alin elämäkerta palkittiin William Hill Sports Book of the Year -palkinnolla.


Suosittelemme myös: