Minä, Wayne Rooney

Rooney, Wayne; Nieminen, Juhani
Nimeke: Minä, Wayne Rooney
Tekijät: Rooney, Wayne (Kirjoittaja)
Nieminen, Juhani (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524928700
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva-pokkarit
Painos: 3. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 285
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: muistelmat, jalkapalloilijat, urheilijat, jalkapallo, huippu-urheilu, ammattiurheilu
Wayne Rooney on yksi aikakautensa arvostetuimmista jalkapalloilijoista. Hyökkääjä, joka vihaa häviämistä. Ottaa raskaasti jokaisen epäonnistumisen, jokaisen tappion. Tunnettu fyysisestä ja kaikkensa antavasta pelityylistään.

Rooney pelasi ensimmäisen ottelunsa Valioliigassa Evertonin joukkueessa ollessaan vasta 16-vuotias. Englannin maajoukkueessa hän debytoi vuotta myöhemmin. Vuonna 2004 Rooney siirtyi Manchester Unitedin miehistöön, ja sen jälkeen hän on pokannut pokaalin toisensa perään: 4 Valioliigan mestaruutta, Mestarien liiga 2008, Englannin liigacup 2006.

Wayne Rooney kertoo tarinansa itse. Hän kuvaa, millaista on kuulua yhteen maailman suurimmista jalkapalloseuroista. Miltä tuntuu pelata Old Traffordilla, kun 76 000 fania pauhaa ympärillä. Ja millainen mies on legendaarinen Manageri.

Kirjan esipuheen kirjoittanut Sir Alex Ferguson toteaa: "Olen tehnyt elämäni aikana joitakin hyviä pelaajahankintoja - ja muutamia, jotka haluan unohtaa - mutta yksi on ylitse muiden: Wayne Rooneyn ostaminen Manchester Unitediin."


Suosittelemme myös: