Maailman merkillisimmät kummitustarinat

Koski, Mervi
Nimeke: Maailman merkillisimmät kummitustarinat
Tekijät: Koski, Mervi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523127111
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Minerva
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T86.14 Kansanrunouden historia ja tutkimus
Kansalliskirjaston asiasanat: kummitustarinat, kansantarinat, kummitukset, yliluonnolliset olennot, paranormaalit ilmiöt, henkimaailma, kansanperinne, kauhukirjallisuus, populaarikulttuuri
Ladattava digitaalinen julkaisu, 2017
EPUB
17,70 €

Kautta aikojen jännitystä janoavat ovat sukeltaneet kummitusjuttujen syövereihin, ja kaikkialta löytyy ihmisiä, jotka ovat valmiita vannomaan nämä uskomattomat tarinat tosiksi. Mervi Koski on koonnut maailmalla liikkuvat tarinat yliluonnollisista tapahtumista ja henkien kohtaamisista kiehtovaksi kokoelmaksi kummitusjuttujen parhaita perinteitä kunnioittaen.

Perinteisesti aaveen on uskottu olevan kuolleen ihmisen sielu, joka on jäänyt syystä tai toisesta maan päälle kummittelemaan. Mutta aaveet eivät ole vain ihmisiä, vaan kyse voi olla myös eläimestä tai vaikkapa aavekulkuneuvosta. Tekniikan kehityskin on vaikuttanut aaveiden maailmaan. Tänä päivänä valvontakamerat tallentavat omituisia ilmiöitä, henkiolentoja on vangittu valokuviin ja jotkut jopa metsästävät aaveita erilaisten ilmavirtoja ja lämpötilaeroja mittaavien laitteiden avulla.


Suosittelemme myös: