YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuolema käy oikeutta

James, Peter
Nimeke: Kuolema käy oikeutta
Alkuteos: Find Them Dead
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523750579
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Ilmestymispäivä: 2.1.2020
Hinta: 15,00 € (13,64 € alv 0 %)

Alkuteos: Find Them Dead
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 16 Minerva Crime
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 448
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Romaanit
Jännitys
ALE kirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Brighton, Iso-Britannia, järjestäytynyt rikollisuus, kiristys, murha, oikeudenkäynti, rikosetsivät, valamiehet
E-kirja, 2020
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2020
MP3
16,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021
A-formaatin pokkari
9,90 €

Roy Gracen työkomennus Lontoossa on päättymässä, kun hän saa vihjeen laajasta huumekauppaverkostosta, jota ohjaillaan Brightonista käsin. Ensimmäisenä työpäivänään kotiinpaluun jälkeen hänet hälytetään täysin järjettömältä vaikuttavan murhan tapahtumapaikalle.
Toisaalla 43-vuotias Meg Magellan yrittää saada elämänsä raiteilleen miehensä ja poikansa tapaturmaisen kuoleman jälkeen. Megillä ei ole enää muita kuin 18-vuotias tytär Laura, joka viettää välivuotta matkustellen Etelä-Amerikassa. Meg ikävöi tytärtään pohjattomasti.

Yllättäen Meg kutsutaan valamieheksi oikeudenkäyntiin, jossa tuomiolla on Brightonin huumeparoni.

Roy Gracelle käy tutkimusten edetessä selväksi, miten laajalle syytteessä olevan huumekauppiaan valta ulottuu. Kyseessä on täysin häikäilemätön rikollinen, joka on vapautuakseen valmis kalterienkin takaa langettamaan kuolemantuomion kenelle tahansa.

Pari päivää ennen oikeudenkäyntiä Meg löytää kotiin tullessaan keittiön pöydältä valokuvan tyttärestään Ecuadorissa. Sitten puhelin soi.

Uhkaava ääni puhelimessa kertoo, että mikäli Meg haluaa vielä nähdä tyttärensä elossa, hänen on suoritettava vain yksi yksinkertainen tehtävä. Hänen on varmistettava, että oikeudenkäynnin päättyessä valamiehistön päätöksessä lukee oikea sana: Syytön.


Suosittelemme myös: