Kuolema katsoo kohti

James, Peter
Nimeke: Kuolema katsoo kohti
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524927161
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)


Muut tekijät: Mäntylä, Leena (Kääntäjä)
Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva-pokkarit, MinervaCrime
Painos: 4. painos, 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 497
Tuoteryhmät: Peter James
Pokkarit
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ladattava digitaalinen julkaisu, 2013
EPUB
9,90 €

Tom Bryce tekee vain sen, mitä kuka tahansa kunnon ihminen tekisi. Palauttaakseen junaan unohtuneen CD-levyn omistajalleen, hän yrittää selvittää tämän henkilöllisyyttä tutkimalla levyn sisältöä. Tahtomattaan hänestä tulee raa'an murhan todistaja. Hänen perhettään uhataan hirveällä kostolla, jos hän kertoo poliisille näkemästään. Vaimonsa rohkaisemana Tom kuitenkin uskaltautuu antamaan lausunnon rikosylikomisario Roy Gracen johtamalle tutkimusryhmälle. Tämän jälkeen Brycen perheen murha onkin enää toteuttamista vailla.

Brycen perheen murhasta on tarkoitus tehdä myös kammottavaa viihdettä. Kellien ja Tomin tappovideota mainostetaan jo internetissä. Webbisivulta kuolema katsoo kohti.

Omien demoniensa riivaama rikosylikomisario Roy Grace on vastatusten kylmäveristen rikollisten kanssa, joille jokainen murha on uusi mahdollisuus tehdä rahaa perverssissä viihdebisneksessä.

Peter Jamesin teokset ovat olleet jatkuvasti Britannian bestseller-listojen kärjessä, ja niitä on käännetty jo 35 kielelle. Hänen huippusuositun Roy Grace -sarjansa kirjoja on myyty yli 11 miljoonaa kappaletta. Sarjan ensimmäisestä osasta, Kuoleman kanssa ei kujeilla, on parhaillaan tekeillä elokuva, jonka pääosaa esittää Downton Abbey -sarjasta tuttu Hugh Bonneville.


Suosittelemme myös: