YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kunniatta kadonnut

Weaver, Tim
Nimeke: Kunniatta kadonnut
Alkuteos: Fall From Grace
Tekijät: Weaver, Tim (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Florio, Justine (Kannen tekijä)
Tuotetunnus: 9789523756755
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 11.5.2023
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Fall From Grace
Kustantaja: Minerva
Sarja: David Raker 5 Minerva Crime
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 520
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Emme tunne todella edes rakkaimpiamme.

David Raker -sarjan viides toiminnantäyteinen osa vie lukijan Lontoon hämäriltä kujilta syrjäisille nummille ja aution mielisairaalan pahuutta huokuville käytäville. Yllättävimmät käänteensä tunteita ravisteleva mysteeri säästää viimeisille sivuille.

Palveltuaan vuosikymmeniä poliisissa Leonard Franks muuttaa vaimoineen maaseudulle kauas kaupungin hälinästä. Pian heidän unelmansa auvoisista eläkepäivistä pirstoutuu. Leonard lähtee hakemaan polttopuita - eikä koskaan palaa.

Kun poliisien tutkimukset eivät vielä yhdeksän kuukautta myöhemminkään ole tuottaneet tulosta, perhe kääntyy David Rakerin puoleen.

Vaikka Raker on kokenut kadonneiden etsijä, on hän täysin valmistautumaton kohtaamaan tähän katoamiseen liittyvän musertavan salaisuuden. Kun totuus alkaa paljastua, vaarassa ovat Rakerin lisäksi kaikki hänen läheisensä.

”Weaver nousee uudelle tasolle - erinomaisuuteen. En muista lukeneeni trilleriä, jossa olisi yhtä monta käännettä ja yllätystä.”

- Sunday Times

”Viiltävä mysteeri, joka vie lukijat pakkomielteen ääriin. Synkkä, monitahoinen ja ytimiin menevä lukukokemus.” - Financial Times

Tim Weaver on englantilainen Bathissa asuva kirjailija, joka työskenteli aiemmin toimittajana. Kirjoitustyönsä ohella Weaver tuottaa ja juontaa suosittua Missing-podcastia, jossa asiantuntijat keskustelevat katoamistapauksista ja niiden tutkinnasta. Weaverin David Raker -sarjasta ovat aikaisemmin ilmestyneet suomeksi romaanit Uhri, Kadonneet jäljet, Poispyyhkäisty ja He eivät palanneet.


Suosittelemme myös: