YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kulmakauppa Cockleberry Bayssa

May, Nicola
Nimeke: Kulmakauppa Cockleberry Bayssa
Alkuteos: The Corner Shop in Cockleberry Bay
Tekijät: May, Nicola (Kirjoittaja)
Lahdenpohja, Mila (Kääntäjä)
Hirvisaari, Jatta (Kannen tekijä)
Tuotetunnus: 9789523758995
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 3.10.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 3.10.2023
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Alkuteos: The Corner Shop in Cockleberry Bay
Kustantaja: Minerva
Sarja: Cockleberry Bay 1
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 391
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2022
Suojapaperi
22,00 €

Cockleberry Bay -sarjan valloittava aloitus.

Joskus tulevaisuuden avaimet ojennetaan käteen – kirjaimellisesti. Viihdyttävä ja voimauttava romaani siitä, miten päättäväisyys ja haasteisiin heittäytyminen voi kääntää koko elämän uuteen suuntaan.

Lastenkodeissa ja sijaisperheissä varttunut Rosa Larkin saa yllättäen tietää perineensä Cockleberry Bay -nimisessä devonilaisessa pikkukylässä sijaitsevan pienen kaupan. Kuka on voinut haluta antaa tuollaisen lahjan 25-vuotiaalle pätkätöistä toiseen ajelehtivalle lontoolaistytölle, jolla ei oman tietämänsä mukaan ole sukulaisia?

Rosa hyvästelee vuokraisäntänsä Joshin ja lähtee uskollisen mäyräkoiransa kanssa ottamaan hoitoonsa vuosia tyhjillään seisoneen kulmakaupan. Uuden elämän aloittaminen on täynnä monenlaisia haasteita, mutta Rosa on päättänyt onnistua. Pian hän saa huomata, että vanha kauppa kätkee sisäänsä salaisuuksia – myös hänestä itsestään. Ja kuuluuko hänen elämäänsä jatkossa komea rygbynpelaaja tai seksikäs putkimies?

May annostelee taitavasti yllätyksiä, arvoituksia, värikkäitä henkilöhahmoja, draamaa ja romantiikkaa tarinaksi, jonka jatkoa jää odottamaan.

Nicola May on brittiläinen, useita palkintoja saanut viihderomaanien mestari. Hän on kirjoittanut 15 romaania, jotka kaikki ovat nousseet Amazonin bestsellerlistalle. Hän asuu Ascotissa Berkshiressä rescue-kissansa kanssa ja harrastaa muun muassa elokuvia ja ravustusta.


Suosittelemme myös: