Elisabet II — Kuningatar ja nainen

Caprarica, Antonio; Luomi, Anna Maija
Nimeke: Elisabet II — Kuningatar ja nainen
Tekijät: Caprarica, Antonio (Kirjoittaja)
Luomi, Anna Maija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523127081
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Minerva
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 421
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kansalliskirjaston asiasanat: henkilöhistoria, kuningattaret, hallitsijat, kuningashuoneet, historia, Iso-Britannia, Elisabet, Ison-Britannian kuningatar
E-kirja, 2017
EPUB
17,70 €

Windsorin hallitsijasuvun perin pohjin tunteva ja kuningattaren useaan otteeseen tavannut Antonio Caprarica paljastaa kirjassaan kuningatar Elisabetin yksityisemmän puolen, ihmisen instituution takana.
Jo 65 vuotta Isoa-Britanniaa hallinnut Elisabet II on maailman pisimpään vallassa ollut elävä monarkki. Hänestä on tullut maan symboli, joka on aina joutunut asettamaan asemansa tuomat velvoitteet ja vaati-mukset kaiken muun edelle.

Mutta kuka oikeastaan on Elizabeth Alexandra Mary Windsor, ja millaista hänen elämänsä on ollut viimeiset 90 vuotta?

Antonio Caprarica, kertoo Elisabetin koko tarinan Buckinghamin palatsissa vietetystä, tiukojen sääntöjen ja muotoseikkojen värittämästä lapsuudesta aina 26-vuotiaana alkaneen hallitsijakauden nykyvaiheisiin saakka.

Luotettaviin sisäpiirilähteisiin nojaava teos kertoo elävästi kuningattaren elämästä niin kotioloissa, perheen ja suvun parissa kuin virallisissa tilaisuuksissa. Kiintoisat anekdootit piirtävät kiehtovan luonnekuvan naisesta, jonka ulkokuoreen edes perheen sisäiset kriisit eivät ole saaneet säröä.


Suosittelemme myös: