Älä palele! — Neulotut ja virkatut lämmittimet

Kormano, Heidi
Nimeke: Älä palele! — Neulotut ja virkatut lämmittimet
Tekijät: Kormano, Heidi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523755246
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 24.1.2022
Ilmestymispäivä: 24.1.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Harrastekirjat
Käsityöt ja koti
Kirjastoluokka: 65 KÄSITYÖ. KOTITEOLLISUUS
Pehmeäkantinen kirja , 2022

24,00 €

Maailman näppärin, käytännöllisin ja helpoin asuste!

Lanteille puettava lämmitin on mainio asuste, joka on helppo pukea ja riisua. Se on myös helppo aloittelijankin neuloa tai virkata.
Tuubimaisena se lämmittää harteilla yhtä hyvin kuin lanteillakin ja napakan neuloksen takia se pysyy päällä jopa juostessa. Tuhansille seuraajille on jo tuttu Heidi Kormanon sosiaalisessa mediassa asusteelle lanseeraama nimi ”pyllytin”, ja siitä onkin tullut todellinen neuletrendi.

Tähän kirjaan Heidi on koonnut parhaat lämmitinohjeensa kaikkien viluisten iloksi. Pyllyttimien lisäksi mukana on viittoja, kauluksia, ponchoja, kynsikkäitä - jopa kengät lämmitetään villakauluksella.

Yhteensä malleja on 16, mukana on sekä helppoja ja nopeasti toteutettavia töitä että hieman hitaammin valmistuvia kirjoneuleohjeita.

Heidi Kormano on tamperelainen pitkän linjan viestintäalan ammattilainen. Nykyisin hän on Ihana askartelulehden toimittaja, artesaani ja käsityöbloggaaja. Tämän lisäksi hän ohjaa muun muassa luovuuteen ja käsitöihin kannustavia työpajoja aikuisille.

Kirjan kuvat on ottanut tamperelainen mainosvalokuvaaja Anna-Liisa Nikus, joka on toiminut alalla jo 15 vuotta. Anna-Liisa on ollut mukana kuvaamassa lukuisia kirjoja, joista viimeisin Hapanjuuri taipuu ilmestyi syksyllä 2020.


Suosittelemme myös: