Yrttimaa — Ruukku- ja puutarhaviljelijän opas

Ullenius, Agneta; Holzer, Jurek; Luomi, Anna Maija
Nimeke: Yrttimaa — Ruukku- ja puutarhaviljelijän opas
Tekijät: Ullenius, Agneta (Kirjoittaja)
Holzer, Jurek (Kuvittaja)
Luomi, Anna Maija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524924559
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 3. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 128
Tuoteryhmät: Harrastekirjat
Puutarha
Kirjastoluokka: 67.3 Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yrtit, maustekasvit, hyötykasvit, puutarhakasvit, viljely, ruukut, puutarhaviljely
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Persilja, salvia, rosmariini, basilika, timjami... yhä useampi meistä on sitä mieltä, että hyvää ruokaa ei yksinkertaisesti voi tehdä ilman tuoreita yrttejä. Kaupasta ostettuina ne ovat kuitenkin varsin hintavia. Eikö olisi ihanaa, kun puhtaasti kasvaneet, tuoreen tuoksuvat lempimausteet olisivat aina kotikokin käden ulottuvilla?

Yrttien kasvattaminen ei ole edes erityisen vaikeaa, kuten Agneta Ullenius kirjassaan osoittaa. Kasvatitpa yrttisi sitten puutarhassa, parvekkeella tai vaikkapa keittiön ikkunalaudalla, saat tästä oppaasta tarvitsemasi ohjeet.

Kirja esittelee 25 yrttiä ja antaa selkeät ohjeet niiden istutukseen, kasvatukseen ja sadonkorjuuseen. Saat tietoa parhaista mahdollisista kasvuolosuhteista sekä siitä, mitkä yrtit viihtyvät yhdessä ja mitkä taas on parasta istuttaa omiin ruukkuihinsa. Myös eri yrttien historia, terveysvaikutukset sekä käyttö ruoanlaitossa ovat mukana tässä tiiviissä tietopaketissa. Täydellinen opas jokaiselle, joka haluaa tietää enemmän yrteistä ja onnistua niiden kasvatuksessa.


Suosittelemme myös: