YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Syntiuhrit

Bergenstav, Jeanette
Nimeke: Syntiuhrit
Alkuteos: Syndoffer
Tekijät: Bergenstav, Jeanette (Kirjoittaja)
Salovaara, Hanni (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523756311
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 26.1.2023
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Syndoffer
Kustantaja: Minerva
Sarja: Jennifer Sundin 1 Minerva Crime
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 430
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Jännitys
Uutuudet
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Ruotsi, kiusaukset, kipulääkkeet, riippuvuus, esikaupungit, Göteborg, avioero, kosto, menneisyys, murha, naiset, salaisuudet, toimittajat, vastoinkäymiset, raha
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Koukuttava murhamysteeri aloittaa Jennifer Sundinista kertovan trillerisarjan.

Toimittaja Jennifer Sundin joutuu keskelle henkirikostutkintaa. Tilannetta ei helpota se, että hänen omakin elämänsä on pirstaleina. Hänen ainoa tukensa on uskollinen Goblin-koira.

Kukaan ei ole kuullut mitään. Kukaan ei ole nähnyt mitään. Silti kaksi ihmistä on murhattu julmasti Torshammarin koulun kuvaamataidonluokassa. Paikalliselle sanomalehdelle työskentelevä freelance-toimittaja Jennifer Sundin sattuu astumaan suoraan rikospaikalle.

Pian lähellä tapahtuu uusi murha. Onko tapauksilla yhteys? Onko kyse väkivaltaisesta mustasukkaisuusdraamasta vai alamaailman välienselvittelyistä?

Murhat herättävät Jenniferissä vanhan rikostoimittajan vaistot. Ne tarjoavat mahdollisuuden ansaita nopeasti rahaa ja saada ote hajonneesta yksityiselämästä. Vaikean leikkauksen jäljiltä Jennifer syö enemmän kipulääkkeitä kuin hänen pitäisi. Kaiken lisäksi hänen miehensä on tavannut uuden naisen ja heittänyt Jenniferin ulos yhteisestä kodista. Jennifer joutuu muuttamaan isänsä vanhalle veneelle Göteborgiin. Samalla, kun Jennifer uppoaa yhä syvemmälle murhamysteeriin, hän taistelee saadakseen takaisin kotinsa ja rakkaan tyttärensä.

Jeanette Bergenstav on ruotsalainen toimittaja ja kirjaillija. Rikosreportterina keräämiään kokemuksia hän hyödyntää taitavasti dekkareissaan. Bergenstav asuu perheineen Torslandassa Göteborgin ulkopuolella. Jennifer Sundin-sarjan aloitusosa Syntiuhrit on hänen ensimmäinen romaaninsa.


Suosittelemme myös: