YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Myötätuntoinen valmennus

Hämäläinen, Pekka
Nimeke: Myötätuntoinen valmennus
Tekijät: Hämäläinen, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523752054
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Ilmestymispäivä: 4.1.2021
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 345
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Muut tietokirjat
Elämäntaito
Urheilu
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: valmennus, ammattiurheilu, valmennusmenetelmät, suorituskyky, psyykkinen valmennus, henkinen hyvinvointi, itsetuntemus, luottamus, vuorovaikutus, valmentajat, urheilijat
E-kirja, 2021
EPUB
14,90 €

Kirja vie myötätuntoisen ja kannustavan valmentamisen ytimeen. Asiantuntijoina suomalaiset huippuvalmentajat Henrik Dettman, Jukka Jalonen, Mika Lehkosuo, Marianne Miettinen, Anu Oksanen, Antti Pennanen ja Erkka Westerlund.
Myötätuntoisessa valmennuksessa valmentaja ja valmennettava työskentelevät kunnioittavassa ja välittävässä vuorovaikutuksessa. Ongelmien ratkaisuja etsitään yhdessä, ja valmennettavien koko potentiaali pyritään saamaan käyttöön.
Kirjassa on myös jo edesmenneen valmentajalegenda Aki Hintsan ajatuksia siitä, miten henkistä ja fyysistä suorituskykyä sekä elämänlaatua kohennetaan kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti.
Myötätuntoisen valmennuksen metodit sopivat mihin tahansa urheilulajiin harrastajatasolta ammattiurheiluun. Ne soveltuvat hyvin myös työelämään, vanhemmille ja mihin tahansa kasvatustyöhön.


Pekka Hämäläinen on lohjalainen työyhteisöjen vuorovaikutuskouluttaja, perheterapeutti ja kirjailija, jonka kirjoja on myyty kymmeniä tuhansia kappaleita. Hän on kirjoittanut mm. kirjat Rennosti vastuullinen työssä ja elämässä, Elämä on epäreilua - Hyväksy ja anna anteeksi, Sinulla on vain yksi elämä, Hyvä parisuhde, Isä ja minä sekä Elämisen vimma ja syvä ilo.


Suosittelemme myös: