YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Hoida kolesteroli ajoissa — Uutta tietoa rasvoista

Miettinen, Helena
Nimeke: Hoida kolesteroli ajoissa — Uutta tietoa rasvoista
Tekijät: Miettinen, Helena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523129764
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Terveys ja kauneus
Kirjastoluokka: 59 LÄÄKETIEDE. TERVEYDENHOITO
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kolesteroli, rasvat, ravintorasvat, tutkimus, tutkimustieto, julkinen keskustelu, ravinto, terveys, lihavuus, terveysvaikutukset, terveysvaikutteiset elintarvikkeet, sydän- ja verisuonitaudit, geenit, HDL-kolesteroli, hoitomenetelmät, ennaltaehkäisy, tutkijat, lääkärit, henkilöhistoria
E-kirja, 2020
EPUB
14,90 €

Helena Miettisen kirja kertoo kansantajuisesti, mitä kolesterolista nykytutkimuksen valossa tiedetään ja miten suojautua sen aiheuttamilta sairauksilta. Teos tarjoaa tuoreinta tutkittua tietoa kolesterolista ja sen aineenvaihdunnasta sekä veren kolesteroliin vaikuttavista perinnöllisistä tekijöistä.

Kolesteroli jakaa Suomessa mielipiteitä ja kirvoittaa tunteita. Vaikka kolesteroli on maailman parhaiten tutkittuja molekyylejä, jotkut väittävät sitä suureksi huijaukseksi, jonka takana häärii lääketeollisuus ja kolesterolimafia. Kolesterolin ympärillä on käyty myös kiivasta ”rasvasotaa”, jossa vastakkain ovat olleet kolesterolitutkijat ja maidontuottajat.

Helena Miettinen vastaa yleisimpiin kolesteroliin liittyviin kysymyksiin ja huoliin. Mitä hyötyä ja haittaa kolesterolista on? Mitä tehdä, jos kolesteroli on koholla? Milloin kolesterolia alentavia lääkkeitä kannattaa käyttää? Voiko veren kolesterolipitoisuus olla liian matala?

Aina ajankohtainen kirja terveydestään huolehtiville.


Suosittelemme myös: