Lakritsi- ja salmiakkikeittokirja

Wilson, Carol; Dowey, Nicki; Luomi, Anna Maija
Nimeke: Lakritsi- ja salmiakkikeittokirja
Tekijät: Wilson, Carol (Kirjoittaja)
Dowey, Nicki (Valokuvaaja)
Luomi, Anna Maija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523128149
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)


Kustantaja: Minerva
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 128
Tuoteryhmät: Harrastekirjat
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Kansalliskirjaston asiasanat: ruokaohjeet, lakritsi, salmiakki, ruokakulttuuri, historia, Eurooppa
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa. Lakritsi on paljon muutakin kuin makea herkku. Sen omintakeinen maku tuo ainutlaatuisen lisän niin makeisiin kuin suolaisiinkin ruokiin. Lakritsijuurten, -pötköjen, -jauheen, -uutteiden ja -siirapin käyttöä kannattaa kokeilla keittiössä - ne kaikki antavat ruoalle hienovaraisen, selvästi erottuvan maun.

Kokeile vaikka lakritsiglaseerattua kanaa tai porsaanpaistia. Glaseerauskastike korostaa lihan makua ja tekee pinnasta herkullisen rapean.Lakritsi ja salmiakki toimivat mahtavina mausteina myös salaatinkastikkeessa, juomissa ja säilykkeissä.


Suosittelemme myös: