YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Narsisti keskellämme

Jokinen, Brita
Nimeke: Narsisti keskellämme
Tekijät: Jokinen, Brita (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523123250
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.1.2016
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 13414067
Kustantaja: Minerva
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 326
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Psykologia
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kiusaaminen, henkinen väkivalta, persoonallisuushäiriöt, ihmissuhteet, parisuhde, perheet, työelämä, työpaikkakiusaaminen, uhrit, kokemukset, selviytyminen, elämänhallinta
Avainsanat: elämänhallinta, henkinen väkivalta, ihmissuhteet, kiusaaminen, kokemukset, luonnehäiriöt, narsismi, narsistinen persoonallisuus, parisuhde, perheet, persoonallisuushäiriöt, selviytyminen, tunnistaminen, työelämä, työpaikat, työpaikkakiusaaminen, uhrit
E-kirja, 2012
EPUB
9,90 €

Kiusattujen puheenvuoro

Teos antaa äänen narsistin uhreille ja kartoittaa narsistin tunnusmerkkejä sekä tyypillisiä käyttäytymistapoja.

Kirjaa varten on haastateltu yli 150 ihmistä, jotka kertovat omia kiusaamiskokemuksiaan yksityis- ja työelämästä. Kirjassa käsitellään myös kiusaamista seurakunnissa ja uskonnollisissa yhteisöissä.

Narsisti keskellämme antaa vertaistukea ja auttaa kiusattua tunnistamaan tilanteensa. Kirjan opastuksella uhrin on mahdollista ryhtyä taistelemaan: asettaa rajat, hankkia todisteita ja apua ja katkaista haitallinen suhde.

Kirjassa on vertaiskertomusten lisäksi runsaasti asiantuntijapuheenvuoroja ja -haastatteluita.

FM Brita Jokinen on toiminut Yleisradiossa toimittajana ja tuottajana yli 30 vuotta. Hänen radiosarjansa Kiusaaja keskellämme on uusittu yleisön pyynnöstä jo neljä kertaa. Sarjan saama valtava yleisöpalaute oli pohjana vuonna 2007 ilmestyneelle samannimiselle kirjalle, joka myytiin nopeasti loppuun. Vuonna 2012 ilmestyvä uudistettu painos Narsisti keskellämme sisältää mm. radio-ohjelmaan haastateltujen henkilöiden jatkotarinoita.


Suosittelemme myös: